Hoe Werkt Valet Parking Bij Hotels? – Hotel Valet Parking

Veel hotels, vooral grote en high-end hotels, bieden valet parking voor gasten. Als u niet zeker weet wat valetparking betekent, hier is de kern – u komt aan bij het hotel, verzamelt uw bezittingen en geeft uw sleutels aan de valet, die vervolgens uw auto voor u parkeert. Wanneer u uw voertuig moet ophalen, moet u hiervoor de valet-service doorlopen.

Hier zijn zeven tips om u te helpen navigeren door de parkeerservice in een hotel.

Krijg Alles Wat Je Nodig Hebt

Zorg ervoor dat u bij aankomst in het hotel niets belangrijks vergeet in de auto! Neem alles mee, zoals uw mobiele telefoon, opladers, portemonnee en bagage. Als je je realiseert dat je iets bent vergeten, moet je misschien even wachten tot je er bent. Valets kunnen erg druk worden met het ophalen van gastenauto’s en ze werken in de volgorde van de aanvraag. Dus als er tien mensen voor je wachten op hun auto, kun je lang wachten.

Blijf Niet Hangen In De Drop-off Zone

In sommige grote steden, zoals New York City, is er beperkte ruimte. Als u te lang blijft, kunnen back-ups van verkeer en de valets gefrustreerd raken. U moet zo snel mogelijk bewegen en op de hoogte zijn van uw omgeving.

Let Op Uw Waardevolle Spullen

Omdat valets uw auto kunnen parkeren in de garage van het hotel of een ander type kavel dat meer afgelegen is, moet u waardevolle spullen verbergen die u niet meeneemt. Als je telefoonkabels, een GPS, contant geld of andere elektronica en dure items in je auto hebt, verplaats ze dan zodat ze uit het zicht zijn. Bewaar ze in het dashboardkastje, onder de stoel of op andere plaatsen, zodat mensen buiten het voertuig ze niet kunnen zien, want dit is een uitnodiging voor een inbraak.

Vertel Uw Valet Over Eventuele Eigenaardigheden

Voor het eerst in een auto rijden kan een uitdaging zijn. Als uw auto een unieke gril heeft, moet u uw valet hierover vertellen. Als het raam vast kan komen te zitten, zijn de remmen niet zo gevoelig meer als vroeger of heeft het een andere kwaliteit die het rijden beïnvloedt, dan zal de valet hiervan op de hoogte willen zijn. Als u ze van tevoren vertelt, zorgt u ervoor dat de aanwezigen uw voertuig zo veilig mogelijk besturen.

Bewaar Uw Claimticket

Wanneer u uw auto met een valet inlevert, geven ze u een kaartje, zoals een ontvangstbewijs. Dit is nodig als u de auto wilt ophalen. Het vertelt de valet welke auto van jou is en waar op het terrein deze geparkeerd staat. Verlies uw claimticket niet!

Plan Vooruit

Het gebruik van valet parking kan uw reis tijdens uw verblijf beïnvloeden. Als u ergens op een bepaald tijdstip moet zijn, moet u rekening houden met de tijd die uw auto nodig heeft om aan te komen. Als andere mensen ook wachten om hun auto op te halen, moet u misschien wachten. Wanneer u valet parking gebruikt, kunt u niet zomaar naar de parkeerplaats lopen en wegrijden wanneer u maar wilt.

Tip Altijd Uw Valet

Net zoals u hotelpersoneel een fooi zou moeten geven, moet u altijd uw valet fooien wanneer u afzet en uw auto ophaalt. Meestal is $ 2 tot $ 5 een acceptabele fooi voor een valet, afhankelijk van het type hotel waar u verblijft.

U kunt op Schipholparking.nl nagaan welke garages zo een valet parking service aanbieden. Er zijn tal van valet parking aanbieders Schiphol te vinden. Er is dus keuze genoeg.